2015-06-09

Zijn de klanten nog een beetje tevreden? En je medewerkers? De Utrechtse startup GrowPromoter biedt bedrijven een tool om dit snel en eenvoudig te meten. Met de resultaten kunnen bedrijven hun klanttevredenheid vergroten, zich onderscheiden van hun concurrenten en daardoor groeien. Met de net binnengehaalde investering van 400.000 euro kan GrowPromoter zijn droom waarmaken om internationaal te groeien.

Tevredenheid in de cloud

Groei is het centrale woord bij GrowPromoter. De start-up richt zich op bedrijven die hun klantgerichtheid willen verbeteren om zo te groeien. Met een korte online vragenlijst meet GrowPromoter of een klant het bedrijf zou aanbevelen. De resultaten zijn beschikbaar in de cloud, zodat bedrijven overal en altijd realtime inzicht hebben. Is de score onvoldoende, dan krijgen medewerkers en eventueel de leidinggevende bericht. Hierdoor hebben bedrijven de kans om direct te reageren op feedback van hun klanten.

Salesforce

Ook kan de software worden ingezet om, anoniem, de tevredenheid van medewerkers te meten. Het systeem van GrowPromoter is direct te integreren vanuit het veelgebruikte SalesForce CRM. Het klantbeeld wordt realtime aangepast aan de hand van de meest recente feedback en overzichtelijk gepresenteerd in een kleurrijk dashboard.

West-Europa en verder

Het in 2013 opgerichte GrowPromoter wil de binnengekregen investering gebruiken om het salesteam uit te breiden en verder te kijken dan Nederland. “De investering helpt ons onze organisatie verder uit te bouwen in West- en Noord-Europa en het groeipad te volgen dat we voor ogen hebben”, zegt managing director Rogier Taylor. “Later dit jaar willen we een tweede financieringsronde starten om nog verder internationaal te groeien.”

The post Utrechtse startup GrowPromoter krijgt 4 ton om zelf te groeien appeared first on Silicon Canals.

Show more