2016-08-19

Ardekay/Bodegraven, Zuid-Holland, Netherlands

Wat ga je doen?

Voor deze mooie organisatie in Bodegraven zijn we op zoek naar een medior PHP developer die goed uit de voeten kan met Symfony2. Je komt terecht in een softwarebureau dat gespecialiseerd is in het bouwen van webapplicaties, back-end systemen en apps op maat. Je gaat aan de slag met de wensen en eisen van onze klanten en die vertaal je naar hoogwaardige technische oplossingen. Je bent kritisch op je werk en gelooft er in dat je werk continu verbeterd kan en moet worden.

Wat wordt jou geboden?

* Een mooie fulltime baan voor langere tijd;

* Een salaris afhankelijk van ervaring, opleiding en kennis van €2800 tot €3500;

* Een persoonlijk ontwikkelingsbudget van €2500 per jaar;

* Een inwerkperiode waarin jij goed je draai kan vinden binnen ons team.

Wat wordt er van jou verwacht?

* WO/HBO werk- en denkniveau;

* Minimaal 3 jaar ervaring met web en software development;

* Veel ervaring met PHP5, Symfony2, HTML5 en CSS;

* je bent leergierig en resultaatgericht.

Waar ga je werken?

Als mediopr PHP developer bij deze organisatie in Bodegraven kom je terecht in een gespecialiseerd team. Er word op een informele manier gewerkt. Binnen de organisatie is je eigen ontwikkeling belangrijk, dat kan door middel van het opleidingsbudget maar ook het leren van collega's gebeurt veel.

Meer informatie of direct solliciteren?

Word jij enthousiast van deze vacature en wil je meer weten of direct solliciteren? Klik op de knop "solliciteer direct" om direct te solliciteren. Voor meer informatie over deze PHP vacature en andere mogelijkheden op gebied van PHP development kun je contact met mij opnemen via (0) of stuur mij een mail op

Employment Type: Permanent

Apply To Job

Show more