2016-09-26

Inlägget innehåller adlinks.

Igår blev det lite minispa där jag tvättade håret, spraytanade mig, målade tånaglarna och färgat samt plockade brynen. Ibland kan det vara skönt att ge sig själv lite extra kärlek.

Lockade även håret idag, blir så mycket mer liv i det och lockarna håller tills jag duschar igen, det som är så bra med löshår. Så egentligen är det mer skonsamt för ens egna hår att ha löshår då man inte behöver platta/locka det alls ofta för att få det snyggt. Jag gör det bara 1-2 gånger i veckan och det håller sig fint under hela veckan. Sen är det viktigt man tar hand om det, borstar igenom det och inte tar bort löshåret själv. Man har ju hört skräckexempel där man använder plattång för att smälta bort vaxet. Det kommer bara förstöra ditt hår, man använder ett speciellt medel som tar bort vaxet.

https://www.youtube.com/watch?v=ZgixGEKrdcM"> style="color:#999999;">HÄR hittar ni en video på hur jag lockar mitt hår från https://www.rapunzelofsweden.se"> style="color:#999999;">Rapunzel of Sweden med plattång. Bästa sättet enligt mig och ger snyggast lockar. Som ni säkert vet gör jag alltid mitt hår hos Rapunzel i Malmö. De är superduktiga där, men säkert lika duktiga på deras andra salonger som ni hittar runt om i Sverige. De är snabba och är väldigt erfarna vad gäller löshår och hur man sköter det. Deras löshår har även en väldigt bra kvalité. Jag hade inte orkat ha löshår om håret hade en dålig kvalité, det är både jobbigt att sköta och ser inte bra ut. Men det räcker med lite olja så håller det sig mjukt. Jag tar alltid deras https://www.rapunzelofsweden.se/harvard-styling/harvard/"> style="color:#999999;">Hair oil och omland hair protection efter jag duschat. Sen sprayar jag gärna lite då och då med deras heat protection då det luktar SÅ GOTT. Som godis! Ni hittar den https://www.rapunzelofsweden.se/harvard-styling/harvard/heat-protection-... style="color:#999999;">HÄR.

Bjuder på lite bilder från idag http://fitnessmom.fitnessguru.com/sites/all/libraries/ckeditor/plugins/s... title="" width="18" />

https://www.rapunzelofsweden.se"> src="/sites/default/files/styles/bloggpost_retina/public/blogg/fitnessmom/foto_2016-09-26_12_52_05.jpg" style="height: 520px; width: 650px;" />Show more