2014-04-29



De UltraStand is een op maat gemaakte laptopstandaard, waardoor het ontwerp volledig is afgestemd op de functionaliteit en comfort voor de gebruiker. In oktober lanceerde BakkerElkhuizen al zo’n 16 beschikbare modellen, maar inmiddels is de geïntegreerde laptopstandaard beschikbaar voor vrijwel alle recente zakelijke laptops van Dell, HP, Lenovo, Toshiba en Fujitsu.

Ultradunne laptopstandaard
De lichte en ultradunne laptopstandaard UltraStand van BakkerElkhuizen fungeert met een gewicht van minder dan 250 gram en slechts 2mm ‘dik’ als een tweede huid op de laptop. Het scherm plaats je zo eenvoudig en overal op de juiste hoogte. Naar wens kan de gebruiker de UltraStand eenvoudig verwijderen en weer opnieuw bevestigen, zonder dat dit sporen op de laptop achterlaat. Indien een organisatie dat wenst, houdt BakkerElkhuizen bij een productie op maat ook rekening met een docking station.

Maatwerk
In samenwerking met HP, Dell, Lenovo, Toshiba en Fujitsu heeft BakkerElkhuizen nu UltraStand-modellen ontwikkeld voor alle recente zakelijke laptops van deze merken. Om de laptopstandaard beter te laten passen, is voor elk type laptop namelijk een unieke versie van de UltraStand op de markt. Het ontwerp is daardoor volledig afgestemd op het lijnenspel van de laptopbodem en bevat uitsparingen voor de ventilatiepunten en steunvoetjes van elk type laptop. Dit maakt van de UltraStand een perfect passend hulpmiddel voor laptopgebruikers.

Musthave voor flexwerkers
Uit het Internationaal Flexibel Werken Onderzoek 2013 van BakkerElkhuizen, - uitgevoerd in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Nederland en België - blijkt dat steeds meer bedrijven flexibel werken hebben ingevoerd of dat op korte termijn van plan zijn in te voeren. Dat betekent dat steeds meer medewerkers plaats- en tijdonafhankelijk zullen gaan werken met een laptop. Bij een laptop is men geneigd in het beeldscherm te ‘duiken’, wat een ongezonde en improductieve houding als gevolg heeft. Niet voor niets blijkt uit wetenschappelijk onderzoek dat het gebruik van een laptopstandaard leidt tot productiviteitsverhoging, meer comfort en minder nekbelasting. Een externe muis en compact toetsenbord in samenwerking met de UltraStand maken van iedere plek een verantwoorde (mobiele) werkplek: thuis, onderweg of op kantoor. De UltraStand laptopstandaard is dan ook niet voor niets dé musthave voor iedere flexwerker.

Kijk hier voor een overzicht van alle beschikbare modellen:

http://www.bakkerelkhuizen.nl/uploads/wysiwyg/Overzicht%20modellen%20UltraStand.pdf

Of neem contact op voor advies op maat: http://www.bakkerelkhuizen.nl/contact/

View full press release

Show more