2014-02-13



Op 23 februari a.s. staan de Utrechtse lijsttrekkers tegenover elkaar in debat. In de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen in maart, voeren zij het Limes030 Utrechtse Lijsttrekkersdebat. Een debat over de politieke toekomst van de stad. Het nieuwe seizoen van Limes030 gaat weer beginnen. #GR2014

Op zondag 23 februari a.s. start het nieuwe seizoen van Limes030 met het Utrechtse Lijsttrekkersdebat. In de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen in maart, staat politiek Utrecht lijnrecht tegenover elkaar in debat. Onder leiding van Eva Brouwer gaan de politieke lijsttrekkers met elkaar in debat over onderwerpen die centraal staan in de vierde grootste stad van het land.

Wat gaan de partijen van Utrecht doen met de stem van de Utrechtse kiezer? Wordt de binnenstad een grote fietsenstalling en waar komt de bieb? Krijgen Utrechters een eigen stem bij grote beslissingen en wordt er geflirt voor een plek in het college? Een debat over de politieke toekomst van de stad, over coffeeshops, prostitutie, winkeltijden en krakers. 

Tijdens deze editie van Limes030, op zondag 23 februari in de Kargadoor aan de Oudegracht, gaat presentatrice Eva Brouwer niet alleen met zittend politiek Utrecht in gesprek. Ook drie nieuwe partijen stellen zich aan u voor.

Verder is er de column van Jeroen Weghs. De Utrechtse band Pelvic Fins zorgt voor de muziek. Een nieuwe en ongetwijfeld enerverende middag vol discussie en debat, in de Kargadoor in Utrecht.

Kaarten zijn online te koop via de website, facebook of gewoon bij Your Ticket Provider zelf, en kosten € 7,50 per stuk, exclusief betalingskosten.

Limes030 is ook live te volgen via UStad en de livestream van RTV Utrecht. Limes030 is ook te volgen via de RTV Utrecht app (Android |iPhone) onder de titel Limes030 – Utrecht in debat. 

Utrecht kiest: Het @Limes030 Lijsttrekkersdebat

23 februari 2014 : 15.00 - 17.00

De Kargadoor, Oudegracht 36, 3511 AP Utrecht

Kaarten: €7,50 (excl. betalingskosten), te koop via http://limes030.nl/tickets

Iedere laatste zondag van de maand – na de lunch, maar voor het voetbal. Een gesprek. Een debat. Een pitch. Weet wat er gebeurt, en waar je moet zijn. We beginnen om 15.30 met het gesprek van de maand, daarop volgen een pittig debat en culturele vooruitblik. En om 17.00, als de band speelt, gaat de bar open.

Limes030 is een maandelijks debatprogramma in Utrecht. Elke laatste zondag van de maand ontvangen we in hartje Utrecht mensen met een verhaal, mening, idee of een plan. Kom ook!

View full press release

Show more