2013-11-07



Veel reizigers hebben last van 'kofferstress', zoals gekreukelde kleren en vergeten tandenborstels of adapters. Daarom heeft Holiday Inn Express Hotels de spraakmakende lifehacker Dave Hax benoemd tot zijn allereerste ‘Efficiëntiedeskundige’. Hax is internationaal bekend dankzij zijn video ‘How to fold a T-shirt in two seconds’, die met meer dan vier miljoen views in de Top 10 van viral video's van YouTube terechtkwam. Voor Holiday Inn Express Hotels maakte hij een video die handige tips geeft voor reizigers over hoe je het beste een koffer in kan pakken.

Dave deelt zijn beste tips waarmee reizigers veelvoorkomende problemen kunnen oplossen zodat zij zo efficiënt mogelijk kunnen reizen. Deze must-see video, met de kernachtige titel ‘Hax Packs’ (Hax pakt in), heeft al meer dan 400.000 views gehad. In deze video demonstreert Dave zijn meesterlijke manier om in een nieuwe recordtijd van 1,84 seconden een T-shirt op te vouwen en deelt hij zijn slimme inpakoplossingen waarvan je je afvraagt waarom je daar zelf nooit aan hebt gedacht. De video is te zien via het populaire YouTube-kanaal DaveHax.com van Dave.

Dave heeft onder meer de volgende eenvoudige trucjes om als een professional in te pakken.

Gebruik een vooraf gevulde kledingorganizer zodat je je koffer in één indrukwekkende beweging kunt inpakken.

Leg een riem opgerold in de kraag van een overhemd zodat die in vorm blijft.

Bewaar kabeltjes in een brillenkoker, zodat je ze altijd bij de hand hebt.

Vouw je colbertje binnenstebuiten om kreukels te voorkomen.

Verpak toiletartikelen in huishoudfolie om ongewenste lekkage te voorkomen.

Gebruik visitekaartjes als handige bagagelabels.

Dave Hax: “Ik ben ingenieur van beroep en in mijn vrije tijd probeer ik oplossingen te verzinnen voor de kleine ongemakken van het leven. Toen de mensen van Holiday Inn Express Hotels mijn opvouwvideo hadden gezien, benaderden ze me voor een korte film om hun gasten te helpen efficiënter te reizen. Het is echt mijn passie om slimme snelle manieren te bedenken om het dagelijkse leven makkelijker te maken en daarom heb ik deze video gemaakt met duidelijke tips en trucs die iedereen kan proberen."

Holiday Inn Express Hotels streeft ernaar de ervaring voor zijn gasten zo ‘Simple. Smart. Spot On’ mogelijk te maken en heeft Dave benoemd tot hun allereerste ‘Efficiëntiedeskundige’ om advies te geven bij de diensten en voorzieningen van de hotelketen. Alle gasten van Holiday Inn Express krijgen bij ontvangst van hun boekingsbevestiging toegang tot deze korte film, zodat ze zijn snelle reistips kunnen uitproberen bij de voorbereiding van hun verblijf.

View full press release

Show more