2016-08-22



De Amsterdamse startup ABOSS heeft 200.000 Euro opgehaald om verdere internationale groei te realiseren. Artiesten als Armin van Buuren en Oliver Heldens en boekingskantoren zoals David Lewis Productions, Hekwerk, 010 Bookings werken al met ABOSS.

Amsterdam, 25 augustus 2016 - De Amsterdamse startup ABOSS heeft 200.000 Euro opgehaald om verdere internationale groei te realiseren. ABOSS staat voor Artist Backoffice System en biedt professionals uit de entertainmentindustrie de mogelijkheid om onder andere financiën, logistiek en productie centraal en online te managen. Artiesten als Armin van Buuren en Oliver Heldens en boekingskantoren zoals David Lewis Productions, Hekwerk Theaterproducties en 010 Bookings werken al met ABOSS.

Oprichters Arvid Silos en Thomas van Beek hebben voor deze seed round de Nederlandse venture capitalist Keadyn in de arm genomen. Keadyn helpt ABOSS met de verdere professionalisering en internationale groei van het bedrijf. In een eerder stadium hebben Tom Holkenborg (Junkie XL) en Fatih Kahyaoglu (voormalig commercial director van ID&T) al geïnvesteerd in het product.

ABOSS bedient buiten de Nederlandse markt ook al klanten in Amerika, Duitsland, China, het Verenigd Koninkrijk en Australië.

Transparantie en tijdwinst

ABOSS wil zorgen voor transparantie, efficiency, inzichten en een betere communicatie zodat een artiest zich altijd kan richten op het creatieve proces.

Over ABOSS

ABOSS is een online SaaS-oplossing beschikbaar voor desktop, mobiel en iOS. De focus van ABOSS ligt op het centraal inzichtelijk maken van onder andere kalendermanagement, show deals, contracten, facturen, contactbeheer en logistieke planningen (vluchten, hotels, vervoer etc.). Het bedrijf is opgericht in november 2013 en bestaat inmiddels uit een team van 9 personen. Klanten zijn artiesten, managers en boekingsagenten uit de dance, pop en theatersector. Voor meer informatie over het product en haar klanten ga naar: www.a-boss.net

EINDE PERSBERICHT

Voor meer informatie neem contact op met Raymond Bresching

raymond@themediananny.nl

06-50485700

Voor het logo, screenshots en meer informatie verwijs ik nu naar de dropbox: https://www.dropbox.com/sh/9co57kpk062ape5/AAAglEwTUJO9j89YxrFX-PCqa?dl=0

View full release

Show more