2015-10-16



CallHosted heeft HP Flexible Capacity geselecteerd, een flexibele pay-per-use service, als onderdeel van de implementatie van een nieuwe HP ConvergedSystem 240-HC StoreVirtual toepassing. Dit maakt HP vandaag bekend. HP Flexible Capacity zorgt dat Callhosted, de snelgroeiende cloud communications provider, essentiële storage capaciteitsbehoeften snel kan schalen. Ook verzekert de dienst dat er altijd een buffer beschikbaar is om aan toekomstige groei, sterke toename van vraag of nieuwe projecten, tegemoet te komen.

CallHosted biedt complete communicatieoplossingen via gevarieerde modellen om aan specifieke klantbehoeften te voldoen: hardware op locatie, hosted vanaf het datacenter, gevirtualiseerd met VMware, vanaf een eigen cloud of een hybride oplossing. Voor het Nederlandse MKB lanceerde Mitel en T-Mobile recent de Cloud & Clear vaste en mobiele cloud communications service, via het nieuwe OnePluz cloud initiatief van CallHosted.

“Het grote succes van OnePluz en de lancering van Cloud & Clear door T-Mobile zorgde voor een snelle groei, dus hebben we een schaalbaar nieuw platform nodig waar we onze vituele machines vanaf kunnen hosten”, aldus Paul Smissaert, directeur van CallHosted. “Snelle marktintroductietijd is belangrijk en HP Flexible Capacity zorgt dat onze klanten direct toegang hebben tot resources on-demand op een pay-per-use basis.”

HP Flexibility Capacity biedt bedrijven een nieuwe manier om op locatie de infrastructuur af te nemen en te beheren, met de flexibiliteit en kostenefficiëntie van publieke cloud resources. Dit valt binnen het Datacenter Care portfolio van HP voor klanten die behoefte hebben aan flexibele IT inkoopmodellen. HP Flexible Capacity, gekoppeld aan HP ConvergedSystem 240-HC StoreVirtual System, zorgt dat CallHosted zijn klanten kan voorzien van een schaalbare architectuur. Dit software-defined datacenter in-a-box versimpelt de implementatie van een virtuele infrastructuur door krachtige compute, hoog beschikbare storage, hypervisor en beheermogelijkheden te combineren. Het biedt een transparante virtuele machine switch tussen nodes, systemen en sites voor zorgeloos disaster recovery. HP 2700 StoreOnce Backup Systems verzekert veilige en naadloze dataverplaatsing over de enterprise.

“Organisaties hebben flexibiliteit en snelle schaalbaarheid nodig om aan de veranderende IT-eisen te voldoen”, aldus Scott Ramsay, directeur Datacenter Care Services van HP. “HP Flexible Capacity geeft service providers als CallHosted de flexibiliteit om te handelen naar veranderende workloads, op de manier die het best is voor hun klanten.”

View full release

Show more